U bent niet ingelogd

Inloggen
Cardiotraining
Krachttraining
Voedingsprogramma
Stretch-oefeningen

ONLINE FITNESS CLUB

De Online Fitness Club is uniek in Europa. Met deze gratis service werkt u aan uw conditie, kracht en gewicht door om de 12 weken een persoonlijk trainingsschema en een voedingsprogramma op te stellen. Hierdoor maakt u van fitness een vast onderdeel van uw levenspatroon.

Verantwoord trainen

De trainingsschema's van de Online Fitness Club zijn gebaseerd op de uitslag van een aantal sportieve testjes die u eenvoudig thuis kunt uitvoeren. Daarnaast worden er een aantal vragen gesteld over uw lichaamsbouw, gezondheid, conditie en sportieve achtergrond om uw schema persoonlijk te maken. Uw leeftijd vormt hierdoor geen drempel! Als uit de test blijkt dat trainen voor u een risico is, verwijzen wij u door naar een arts of een Sportmedisch Adviescentrum (SMA) bij u in de buurt.

U voorkomt blessures door de gedegen warming-up en cooling-down die in de schema's zijn opgenomen, en u houdt uw spieren soepel met de stretch-oefeningen die aan de hand van duidelijke afbeeldingen worden uitgelegd.

Voedingsprogramma

Naast trainingsschema's kunt u ook een persoonlijk voedingsprogramma opstellen, dat u helpt bij het afvallen of juist aan te komen. Door het voedingsprogramma weet u precies hoe u op een gezonde manier uw ideale gewicht kunt behalen.

De Online Fitness Club is gratis bij aankoop van een fitnesstoestel bij Helisports. Met uw klant- en factuurnummer kunt u meerdere accounts aanmaken voor uw hele familie!


Ook van Helisports: Fitnessforum / Fitness Helpdesk / PersonalTrainersBij aanschaf van een fitnesstoestel bij Helisports ontvangt u een klantnummer en een factuurnummer. Via deze nummers kan uw hele familie gratis onbeperkt gebruik maken van de Online Fitness Club. Log in op uw Helisports account om de code in te voeren. Heeft u nog geen Helisports account? Maak dan hier een Helisports account aan.