Nieuwprijs: € 149,-
Onze prijs: 70,-
Besparing: € 79,- (53.02%)
LifeSpan Workplace
LifeSpan Airsoft Balance Board
LifeSpan Airsoft Balance BoardLifeSpan Airsoft Balance BoardLifeSpan Airsoft Balance BoardLifeSpan Airsoft Balance Board

LifeSpan Airsoft Balance Board

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

Breng uw statische sta-bureau tot leven met het AirSoft Standing Board. AirSoft brengt dynamische beweging in uw zittende werkroutine door u aan te moedigen zachtjes heen en weer te wiegen of zijwaarts te schommelen terwijl u uw sta-bureau gebruikt.

lifespan

Een betere manier om te staan


Het uitvoeren van deze microbewegingen terwijl u staat, zal uw functionele kracht verbeteren en de coördinatie verbeteren, uw balans en stabiliteit verbeteren, rug- en gewrichtspijn verminderen en zelfs artritis in uw knieën helpen verlichten. Ongeacht je bewegingsstijl, vaardigheidsniveau of gewenste niveau van inspanning.

Of u de plaatsing van de kussens wilt arrangeren of gewoon de luchtdruk wilt wijzigen, de kussens van het board zijn 100% instelbaar en kunnen naar uw wens min of meer uitdagend worden.

lifespan

Actief staan


Door de kussens op de buitenranden van het bord te plaatsen, wordt de actieve positie ondersteund, terwijl er minimale bewegingen mogelijk zijn. Deze opstelling is perfect om het board gemakkelijker te maken of als u op zoek bent naar een subtielere bewegingsoptie terwijl u toch algemene gezondheidsvoordelen behaalt.

Naarmate je meer op je gemak voelt met het bord, kun je proberen balanstraining te introduceren of zelfs je eigen unieke kussen opstelling maken.

lifespan

Balance Board training


Als u op zoek bent naar meer beweging tijdens het gebruik van het AirSoft Standing Board, kunnen de kussens naar het midden van het bord worden verplaatst, waardoor uw evenwicht wordt uitgedaagd en balanstraining wordt toegevoegd aan uw statische staande routine. In vergelijking met actief staan, vereist evenwichtstraining meer aandacht voor de kern, rug en benen, coördinatie en focus.

Het AirSoft Standing Board is geweldig voor het verkrijgen van algemene functionele sterkte om te helpen bij revalidatie-inspanningen, letselpreventie en kan helpen de houding te verbeteren. En bovenop de voordelen voor de gezondheid, het is leuk en gemakkelijk te gebruiken!

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.