Nieuwprijs: € 599,-
Onze prijs: 425,-
Besparing: € 174,- (29.05%)
Newton Fitness
Newton Fitness Mini Change Loopband
Newton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change LoopbandNewton Fitness Mini Change Loopband

Newton Fitness Mini Change Loopband

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

Geen montage vereist, start binnen 5 minuten al met lopen!

De Newton Fitness Mini Change wordt geheel gemonteerd geleverd. U hoeft deze enkel uit de doos te halen, de steun omhoog te klappen en u kan direct beginnen met sporten.

De Newton Fitness Mini Change biedt absoluut de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een compacte professionele loopband zonder verder overbodige luxe.

Ruimtebesparend Design

De Mini Change kan volledig worden ingeklapt waardoor u direct de nodige ruimte bespaard tijdens het opbergen. Helemaal ingeklapt neemt deze slechts 20 cm hoogte in beslag waardoor u het eenvoudig onder een bed of bank kunt opbergen.

Maak gebruik van het high tech LED scherm

Gedragen door een aluminium steunbalk dient het high tech LED scherm als bedieningspaneel voor de loopband en kunt u met slechts één home knop de loopband volledig bedienen. Het scherm geeft de snelheid, afstand, calorieën en de tijd weer.

Maak gebruik van de handige remote controle

Speel handig in op uw ruimte door het stuur volledig in te klappen. De mogelijke snelheid wordt vanwege uw veiligheid automatisch aangepast tot maximaal 6 km/h en u heeft de volledige controle over de besturing via de remote control.

Voorzien van schokabsorptie

Het betrouwbare loopvlak is voorzien van een kwalitatieve schokabsorptie. Het absorberen van de schokken tijdens het lopen zorgt ervoor dat de druk op het lichaam wordt verlicht waardoor het over langere tijd minder belast wordt.

De Mini Change is ontwikkeld om iedere sporter de mogelijkheid te geven in een compacte ruimte gebruik te maken van een professionele loopband. De loopband wordt gezien als de innovatieve sensatie en is geschikt voor iedere sporter die zonder overbodige functies, effectief aan de lichamelijke gezondheid wilt werken.

newton fitness

Automatisch smeersysteem


De Newton Fitness Mini Change loopband heeft een uniek automatisch smeersysteem welke handig is in gebruik maar ook de levensduur van de machine verlengt. Vul de olietank met een smeermiddel vanaf het oliefilterpunt en de olie wordt gedurende één jaar automatisch en gelijkmatig verdeeld. Het optillen van het loopvlak om te smeren is hierdoor verleden tijd.
newton fitness

Hoe de handsteun inklappen?


U kunt de handsteun gemakkelijk inklappen door met twee voeten te gaan staan op de knoppen in positie zoals aangegeven en druk de beugel naar beneden. Om deze dan weer uit te klappen, hoeft u enkel de steun naar boven te trekken tot het vastklikt. Omdat hij enkel naar beneden geklapt kan worden als u op beiden punten tegelijk staat is het systeem ook veilig in gebruik.
newton fitness

Te gebruiken als Walking Pad en loopband


U kan deze band op twee manieren gebruiken, ingeklapt als walking pad en als klassieke loopband met steun voor meer stabiliteit. Ingeklapt is hij gemakkelijk onder een bureau plaatsen en te combineren met een sta-bureau om te lopen tijdens het werk.

Wanneer u het stuur inklapt, verandert de snelheid automatisch in 1-6 km/h, bediend door de afstandsbediening. Wanneer u het stuur omhoog trekt, kan de snelheid naar 1-12 km/h automatisch worden gestart.

newton fitness

One button key


Met de one button key kunt u loopband bedienen, het LED-display is de HOME-knop. Druk op het LED-display, de loopband start; druk nogmaals en de loopband zal stoppen. Draai naar links op het LED-display en de snelheid vertraagt, draai naar rechts en de snelheid verhoogt.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.