Nieuwprijs: € 1.149,-
Onze prijs: 745,-
Besparing: € 404,- (35.16%)
Tunturi
Tunturi Endurance R85W Roeitrainer
Tunturi Endurance R85W RoeitrainerTunturi Endurance R85W RoeitrainerTunturi Endurance R85W RoeitrainerTunturi Endurance R85W RoeitrainerTunturi Endurance R85W RoeitrainerTunturi Endurance R85W RoeitrainerTunturi Endurance R85W RoeitrainerTunturi Endurance R85W Roeitrainer

Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

Als alleen het beste telt

Een stevige, moderne waterroeier met een ruim ontwerp waardoor iedereen hier comfortabel of fanatiek op kan roeien. De Tunturi R85W is het absolute topmodel onder de Tunturi roeitrainers.

  • Stevige, dubbele rail
  • Waterweerstand: hoe meer water in het reservoir, hoe groter de weerstand
  • Verstelbare voetsteunen met strap
  • Monitor met weergave van verschillende parameters
tunturi

Zadel & rails


Het zadel loopt over een dubbele rail: je beweegt bijzonder stabiel tijdens het roeien.
tunturi

Waterbak


De weerstand van de roeier wordt bepaald door de hoeveelheid water die in de waterbak zit. Wil je veel weerstand, gooi er dan water in tot het hoogste niveau.
tunturi

Cockpit & voetpedalen


In combinatie met de verstelbare voetsteunen glijd je soepel over en weer. De strap om de voet vast te zetten helpt je om je evenwicht te bewaren tijdens de work-out. Acht programma's en een weerstand die je zelf instelt: maak je keuze en begin te trainen. De monitor houdt al je parameters bij. Niet alleen de tijd, de afstand en de vijfhonderd meter tijd krijg je te zien. Het aantal calorieën geeft weer hoeveel energie je al verbruikt hebt. Ken je graag je hartslag? Overweeg dan om ook de hartslagband te kopen.
tunturi

Dubbele rails


Een dubbele rail met lagers en een speciaal voorgevormd comfort zadel zorgen voor stabiliteit wanneer je de roeibeweging uitvoert.

Scandinavisch design
Anders, eigenzinnig, strak en mooi. De unieke Tunturi-vormgeving heeft haar oorsprong in Scandinavië met die zo typische ontwerp traditie. Compact, duidelijke lijnen en altijd herkenbaar dankzij specifieke details.

Meerjarige garantie
De Tunturi producten hebben allemaal een ruime garantieperiode. Wij willen graag dat je tevreden bent met je fitnessapparaat, anders zijn wij dat ook niet.

Tunturi, de fitness pionier
De Tunturi W1 was in 1969 de allereerste hometrainer met ergometer. Het startpunt van de fitnessmarkt en -cultuur zoals we die nu kennen.

Voor ieder wat wils
In het ruime assortiment is een product te vinden voor elk fitnessdoel. Of je nu je één per week traint of elke dag, wij hebben het product dat bij jou wensen en gebruik past.

Gerelateerde producten

Tunturi Endurance R85W Roeitrainer
Tunturi Endurance R85W Roeitrainer
€ 1.149,-

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.