Nieuwprijs: € 1.299,-
Onze prijs: 1.075,-
Besparing: € 224,- (17.24%)
LifeSpan
LifeSpan TR2000iT Loopband
LifeSpan TR2000iT LoopbandLifeSpan TR2000iT LoopbandLifeSpan TR2000iT LoopbandLifeSpan TR2000iT LoopbandLifeSpan TR2000iT LoopbandLifeSpan TR2000iT LoopbandLifeSpan TR2000iT Loopband

LifeSpan TR2000iT Loopband

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

Start uw workout met de opklapbare LifeSpan TR2000iT loopband met het interactieve touchscreen. De zeer compelte loopband heeft een ruim loopvlak waardoor deze geschikt is voor wandelen, joggen en hardlopen en heeft op punten 8 compressie demping om uw knieën, rug en spieren van schokken te onthouden. De innovatieve Quick Draw technologie zorgt ervoor dat u uw workout insteld in een handomdraai. Veeg met uw vinger over het touchscreen, stel de snelheid en hellingshoek in en off you go!

Bent u klaar met trainen? Maak dan gebruik van het EZfold™ systeem om uw loopband op te klappen en op te bergen.

lifespan

Vernuftig touch screen


Het interactieve touch screen en de eenvoudig te bedienen knoppen zorgen ervoor dat u dagelijks met uw workout met eenvoud kunt starten. U kunt switchen tussen meerdere thema's voor uw dashboard zodat u de voorkeur kunt geven aan wat er wordt getoond op uw scherm. Met de Quick Draw technologie kunt u erg snel met de beweging van uw vinger de snelheid en de hellingshoek aanpassen en dit allemaal op het 7 inch full-color display.

7 inch kleurendisplay, 3 verschillende dashboards, eenvoudig te bedienen console, Quick Draw technologie

lifespan

Bluetooth® en speakers


De ingebouwde Bluetooth® en speakers zorgen ervoor dat u tijdens uw workout naar uw favoriete muziek kunt luisteren.

Bluetooth® functie, ingebouwde speakers

lifespan

De perfecte workout


De opklapbare TR2000iT is een loopband met maar liefst 21 programma's, waaronder; 2 hartslag-, 5 healthy living-, 7 Sport Training-, 5 Gewicht verlies- en 2 User programma's en is hierdoor een loopband die nooit gaat vervelen. Alle voorgeprogrammeerde programma's zijn mede ontworpen door sport psychologen en zijn daarom veilig en effectief om zo uw doelen zoals uw gezonheid, fitheid en vet verlies te bevorderen.

2 Hartslag control programma's, 5 Healthy Living programma's, 7 Sport Training programma's, 2 User programma's

lifespan

Eenvoudig op- en uit te klappen


Nadat u klaar bent met uw workout dan kunt u de loopband eenvoudig opbergen door middel van het EZfold™ systeem. Til de loopband aan de achterzijde omhoog totdat deze in de juiste positie staat. Hierna staat de loopband vast en kan worden verreden naar de plek waar u de loopband wenst op te bergen.

Bent u klaar voor de volgende workout? Laat de loopband dan weer uitklappen door het soft-drop systeem, dit is geheel veilig en u hoeft zelf niets meer te doen. Doordat de TR2000iT vier wielen heeft kan deze makkelijk worden verreden in uw sportruimte. Of u de loopband nou plaatst in een kamer in uw huis, appartement of welke plek dan ook, door het ontwerp van de TR2000iT past deze met gemak in elke kleinere ruimte.

EZfold™ systeem, compact design, Soft-drop technologie bij het uitklappen

lifespan

De perfecte mix tussen duurzaamheid en prestaties


De krachtige en duurzame 2.5 Pk DC motor van LifeSpan is geschikt voor dagelijks intensief gebruik, jaar na jaar. Het 51 cm brede loopvlak maakt dit de ideale loopband voor wandelen, joggen en hardlopen. Het frame is machinaal gelast, bestaat compleet uit hoogwaardig staal en is zodanig ontworpen om real-world similaties en condities na te bootsen van de buitenwereld waardoor het net voelt alsof u daadwerkelijk buiten loopt.

Comfort zal nooit meer een zorg zijn door de 8 compressie schok absorbeerders die ervoor zorgen dat u veilig kunt trainen en nemen ook alle druk op uw gewrichten weg.

2.5 Pk DC-motor, 51 cm breed loopvlak, 8 compression Shock Absorbers

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.