Nieuwprijs: € 1.495,-
Onze prijs: 1.175,-
Besparing: € 320,- (21.40%)
Newton Fitness
Newton Fitness Skyrunner Elite TFT Loopband
Newton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT LoopbandNewton Fitness Skyrunner Elite TFT Loopband

Newton Fitness Skyrunner Elite TFT Loopband

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

Bent u opzoek naar een stijlvolle en zeer robuuste loopband om dagelijks thuis te kunnen wandelen of joggen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding? Dan is de Newton Fitness Skyrunner Elite wat voor jou!

De loopband is ideaal voor mensen die hun conditie willen verbeteren of graag wat kilo's kwijt willen raken. Maak gebruik van alle moderne functies zoals touchscreen met de mogelijkheid om te browsen op het internet, apps zoals Netflix, Youtube, Spotify en de talloze fitnessprogramma's.

newton fitness

Automatisch smeersysteem


De Skyrunner Elite TFT is voorzien van een automatisch smeersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de loopband automatisch wordt gesmeerd wanneer u de olietank vult met het smeermiddel. Dit is een belangrijk aspect voor de duurzaamheid van de loopband. Bij deze loopband van Newton is zelf smeren met olie dus verleden tijd.

newton fitness

De sportschool look


Met een sportschool waardige afwerking en bouwkwaliteit zal deze loopband bij u thuis zeker niet misstaan. Dit model is duidelijk verbeterd ten opzichte van de normale Newton Fitness Skyrunner.

newton fitness

Interface


De TFT Versie van de Skyrunner Elite is gemaakt met gebruiksgemak in het achterhoofd, alle functies die je nodig hebt zonder de ingewikkelde bediening en een kleurentouchscreen van maar liefst 15.6 inch.

newton fitness

Kracht


De Skyrunner Elite heeft met zijn krachtige 3.25 pk motor meer dan genoeg vermogen om geschikt te zijn voor zowel licht als zwaar thuisgebruik tot een max. gebruikersgewicht van 150 kg. Ook hardlopen is geen enkel probleem voor deze loopband, de snelheid is in te stellen tot maar liefst 18km/u. Voor de bergwandelaars is deze ook in te stellen tot aan een hellingshoek van 15 graden.
newton fitness

Programma's


Met de 12 ingebouwde programma's kunt u uw lichaam blijven verrassen, van gesimuleerde bergwandelingen en interval trainingen op het strand tot gewichtsverlies of aerobics. Ook krijgt u de volledige vrijheid om 3 geheel eigen programma's in te stellen en op te slaan.

newton fitness

Eenvoudig op en uit te klappen


Na uw workout kunt u de loopband eenvoudig inklappen en opbergen. Til de loopband aan de achterkant omhoog totdat deze in de juiste positie staat. De EZfold technologie helpt u bij het in- en uitklappen van de loopband. Til het deck op voor een compacte opbergpositie en wanneer u er klaar voor bent ondersteunt het softdrop systeem het volledige gewicht van de loopband terwijl deze zich uitklapt.

newton fitness

Kniebescherming


Door de nieuwe schokdempers absorbeert de loopband een groot deel van de schokken die normaal gesproken voor knie- en enkelblessures zorgen. Met deze band kun je dus zo lang blijven lopen als je wilt, zelfs op topniveau!

newton fitness

Breed loopvlak


Een belangrijk criteria bij de aanschaf van een nieuwe loopband zijn de afmetingen van het loopvlak. Het 52 cm brede loopvlak zorgt ervoor dat je met elke techniek of lichaamsbouw zorgeloos hard kan lopen op deze band. En wanneer je klaar bent met lopen kun je gewoon op de zijrails stappen en de band rustig uit laten rollen.

newton fitness

Verstelbare console


De revolutionaire in kijkhoek verstelbare console zorgt ervoor dat kort en lang, jong en oud deze loopband kan gebruiken en al zijn/haar prestaties in de gaten kan houden.

newton fitness

Stabiele rollagers


Door de zelfregulerende rollagers zorgt de loopband voor zijn eigen kalibratie. U hoeft zich dus niet zo snel zorgen te maken over het afstellen van de loopband. Ook zorgen deze lagers voor een ongekend soepele loopervaring.

Beschikbare applicaties op de Newton Fitness Skyrunner Elite TFT:

newton fitness

De Newton Skyrunner Elite is een gemakkelijke keuze voor elke kamer doordat hij binnen enkele seconden in of uit te klappen is. Ook heeft de loopband wieltjes aan de voorzijde om deze eenvoudig te verrijden als dat nodig mocht zijn.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.