Nieuwprijs: € 70,-
Onze prijs: 65,-
Besparing: € 5,- (7.14%)
Pivot Fitness
Pivot Fitness HA3710 Dip Station
Pivot Fitness HA3710 Dip StationPivot Fitness HA3710 Dip Station

Pivot Fitness HA3710 Dip Station

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

Voeg de Pivot Fitness Dip Station toe aan bijvoorbeeld het populaire Pivot Fitness HR3250 Heavy Duty Half Rack om uw workout te kunnen uitbreiden met een tal van oefeningen voor onder andere de triceps, borstspieren en core.

De Dip Station is eenvoudig op het fitness rack te plaatsen op verschillende hoogtes door de ronde verchroomde staaf in één van de 18 gaten in de staanders van het fitness rack op te hangen.

Let op: De Pivot Fitness HA-3710 Dip Station is alleen te gebruiken in combinatie met de Pivot Fitness HR3240, HR3250 of HR3260 Heavy Duty Rack.
pivot fitness

Pivot Fitness Evolution Line
De Pivot Fitness Evolution Line is speciaal ontworpen om de vraag naar kwalitatieve fitnessapparatuur tegemoet te komen. De duurzame constructies, vernuftige ontwikkelingen en de verscheidenheid aan opties en mogelijkheden bieden optimaal training comfort, veiligheid en ook de kwaliteit welke u verdient. Pivot biedt de Evolution Line aan voor thuisgebruik en commercieel gebruik.

Het assortiment is oplossingsgericht door combinaties van producten te ontwikkelen, waarbij de heavy duty constructie centraal staat. Met de Evolution Line garanderen wij de beste prijs kwaliteit verhouding van de gehele fitnessmarkt.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.